Tarmtest • Meget mere end blot en mavefornemmelse

  Digital Gut™ mikrobiom hjemme-testen er udviklet af en dansk virksomhed, Den giver dig nemt indsigt i dine personlige tarmbakterier og kaster et mere videnskabeligt lys på din personlige tarmsundhed.

  Dit tarm-mikrobiom er et stort og unikt økosystem bestående af bakterier, vira og svampe. Det er fremmede organismer, som lever i din tarm og alle er specialiserede i sameksistens med dig. De udfylder en lang række forskellige roller, der påvirker din sundhed og velbefindende. Tidligere troede man, at tarmen udelukkende var et rør, der optog næringsstoffer fra den mad vi spiste. Store forskningsmæssige og teknologiske indsatser peger med stigende sikkerhed på, at tarm-mikrobiomet ikke kun fordøjer vores mad, men også producerer en rækker stoffer, der kan forhindre og forebygge eller behandle lidelser i tarmen og kroppen generelt.

  Pleje og optimering af dit mikrobiom er fremtiden inden for sundhed, velvære og performance. Laboratoriet behandler din afføringsprøve med en dybdegående DNA-analyse kaldet Shallow Shotgun Metagenom Sequencing (SSMS). På denne måde får du et meget detaljeret billede af dit tarm-mikrobiom.

  Vi arbejder tæt sammen med deres tyske laboratoriepartner, som er akkrediteret i henhold til CAP, Clia og DIN EN ISO 15189: 2014. Dette er vigtigt for at sikre dig den højeste kvalitet af det genetiske mikrobiom-data, på 1 GB, der er unikt for dit tarmsystem.

  Egenskaber:

  • Du får en komplet analyse af dine tarmbakterier
  • Du kan se din tarms biodiversitet
  • Du kan se dine niveauer af gavnlige og ikke-gavnlige bakterier
  • Du kan se dine niveauer af udvalgte probiotika
  • Du får personlige rådgivende samtale og kostanbefalinger til gavn for dit mikrobiom

  Anvendelse:

  Når du har modtaget dit test-kit, skal du blot registrere hvad du spiser i 5 dage og derefter tage prøven. Det vil give dig de mest præcise resultater. Så klarer vi resten og giver besked så snart dine Digital Gut™ resultater er klar.


Svaret på testen ligger klar efter 20-30 dage.

Prisen er kr 4500,-

Ved køb af Organix urin test og Tarm testen samtidig, så spare du kr 500,-

Jeg vil gerne Testes