Sundhed for ledelsen og dine medarbejder

Det skal være simpelt at være sund. Det er mit vigtigste budskab og er også den allervigtigste pointe, når Jeg indtager scenen i din virksomhed.

Vi skal lægge den dårlige samvittighed langt væk og i stedet fokusere på de ting, der giver os overskud, energi og gåpåmod.

I en travl hverdag, hvor vi konstant står overfor krav og forventninger, er det enormt vigtigt, at vi har overskud og energi.

Det har vi kun, hvis vi passer godt på os selv. Men sundhed skal ikke sidestilles med flere timers hård daglig træning. Sundhed betyder heller ikke, at vi skal leve af spelt, broccoli og kylling, mens kage og god vin er forbudt.

Jeg hjælper jer med at finde balancen, for sundheden må aldrig blive et fængsel.

Dog må man gerne have et ønske om at tabe sig og bleve en bedre udgave af sig selv, set med sundheds brillerne på, og det kan gudskelov gøres på en måde, som stadig gør det muligt at leve et godt og socialt liv, hvor der er plads til fest og flødekager.

Hvor du ikke skal træne flere timer om ugen eller lave flere forskellige retter mad til familien og bruge over en time på at lave en avanceret slankeret.

Den sunde mad skal være let, lækker og ligetil!

Glæd dig til et par energifyldte timer med masser af grin, hvor du får viden og inspiration til at få kontrol over din hjernes adfærd samt at kunne navigere i de mange råd om motion, kost og sundhed, som vi konstant bliver bombarderet med.

Jeg hjælper jer med at forstå sundhed

Og er der i virkeligheden så mange regler 

Hvad skal vi spise? Hvornår skal vi spise? Hvordan får vi stoppet trangen til at tømme en pakke flødeboller på regnfulde dage, hvor humøret er i bund?

Og hvorfor ligger noget af succesen i den sunde livsstil ved at stoppe med at veje sig selv og droppe kalorietællingen?

Fornyeligt holdt jeg et online foredrag for en dageinstutition og dennes forældre.

Begrundelsen for at instutionen valgte at booke mig, var at ledelsen var overordenligt bekymret for børnenes sundhed, mange af børnene var syge i længere perioder og flere gange efter hinanden.

Foredraget gav anledning til debat og spørgsmål, af forskel karakter.

Men det affødte også at nogle forældre, valgte at booke en 1:1 samtale og nogen valgte at købe forskellige test, sådan at forældrene nu forstår, hvad der sker i deres børns krop og den vej igennem at kunne hjælpe dem med at blive sunde og raske børn, uden unødig allergi og sygdom.

Såtænker du at din virksomhed har brug for mere sundhed så

Kontakt Mie for yderligere information om foredrag til din virksomhed

Tlf +45 52303645

305284392_819415572391485_5501842274074386658_n