6 måneders sundhedsfoløb

Forløbet køre over 6 måneder


Her får du alt den hjælp du har brug for.

Det er gennem et holistisk syn på kroppen at vi når rigtig gode resultater.

Jeg arbejder med det der hedder functional medicin, dvs at det er årsagsbehandling og forebyggelse, frem for symptom behandling.

Ønsker du at gå fra

Smerter til smerte fri

under eller overvægtig til normalvægtig

Komme fra yoyo vægt til stabil vægt

Fra usund til sund

Fra syg til rask eller

Fra utrænet til trænet

Så er der hjælp at hente.

Jeg hjælper dig med kosten, søvnen, motionen, træningen og kan hjælpe dig med at få lavet tarm test eller en urintest (se under Test) disse 2 test er nødvendig at du får lavet, for at jeg kan hjælpe dig i mål-

Og så får jeg set på dine blodprøver, som du kan eller har fået lavet hos egen læge, med sundheds brillerne på. 

Vi ser på hvad der er sundhedsfremmende frem for sygdomsfremmende.

Forløbet køre online, dog kan du booke et ophold hos mig i Spanien, hvor du kommer ned og lære en masse ting om indkøb, mad lavning, forberedelse af dine retter, søvn, træning og meget meget mere. (hvis det har din interesse så send mig en mail og så tager vi en snak)

Forløbet køre over 120 dage, du starter med at få lavet urin og afførings testene, og først når de kommer tilbage fra laboratorierne, så starter dit forløb, nu udfylder du et sundhedsskema og når du sender skemaet retur laver jeg din sundhedsplan. Denne plan er baseret på dine historie, svarene på skemaet og faktuel viden om din krop som kommer fra urin, affføring og blodprøver.

Herefter holder vi et online møde og aftaler hvad du skal holde fokus på til at starte med, vi bygger efterhånden som kroppen viser os signaler og symptomer, derfor er det også vigtigt at du får booket de indlagte  1.1 coachinger i forløbet, så du kan få alt den hjælp du har brug for undervejs.

Til dem som ikke er klar til at stå på egne ben efter 120 dage, så overgår man til et månedes abonnement, så du kan føle dig helt sikker på at dine nye livsstil er godt inplamenteret og du ikke har mere sygdom i din krop.

For at finde din pris må jeg først finde ud af hvad du har brug for, derfor vil jeg bede dig om at booke en gratis og uforpligtende samtale på linket herunder.

For at du ikke skal være bange for at gå ind i et forløb så lover jeg dig pengene tilbage!

Hos mig er der money back garanti, så lykkes det ikke at hjælpe dig, så får du pengene tilbage på dit 120 dages forløb.

https://calendly.com/kontaktnewlife/session

 Jeg glæder mig til at høre din historie


photo-1540189549336-e6e99c3679fe

KONTAKT MIG NU, OG FÅ EN PRIS!

Prisen udregnes på samtalen og er baseret på den enkeltes behov

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.